Liukuovet

Liukuovet tilaat helposti lasiverkkokauppa.fi:stä. Toimitamme ja tarvittaesssa myös asennamme lasiset liukuovet asiakkaan omien yksilöllisten mittojen mukaisesti. Kokolasisissa liukuovissa käytämme mm. saksalaisia Dorma Agile liukuovikiskoja. Valikoimastamme löydät liukuovet useilla eri lasivaihtoehdoilla. Lasivaihtoehtoja ovat muun muassa maitolasit, kirkkaat lasit ja sävylasit.

Valmistamme lasiliukuovet täysin asiakkaan mittojen mukaisesti ns. yläkantavana, jolloin huonetilojen välillä ei tarvita lainkaan kynnystä. Liukuoven lasit ovat aina 8mm karkaistua turvalasia. Yläkisko voidaan kiinnittää joko kattoon tai seinään. Toteutamme myös pariovet tällä tavalla. Liukuoviin on saatavilla useita eri vedinvaihtoehtoja.

Hanki liukuovet helposti netistä

Liukuovien tilaaminen Lasiverkkokaupasta on helppoa kuvitettujen mittausohjeiden ansiosta. Mitoittamalla liukuovet itse ja tilaamalla tuotteet verkkokaupastamme säästät vielä selvää rahaa.

Tarvittaessa käytössäsi on myös mittaus- ja asennuspalvelu pk-seudulla. Liukuovien asennus onnistuu myös itse näppärästi, sillä tuotteiden mukana toimitetaan kuvitetut asennusohjeet.

Tutustu tuotteisiimme alla ja tilaa laadukkaat lasiset liukuovet meiltä!8 kohdetta

Taulukko Luettelo

/ sivu
Aseta laskeva suunta

8 kohdetta

Taulukko Luettelo

/ sivu
Aseta laskeva suunta