Lasiverkkokauppan toimintaperiaate

Lasiverkkokauppa on täysin suomalainen lasiin ja lasialan tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa.

Lasiverkkokaupan toiminta on pyritty ideoimaan samalla tyylillä kuin isolla ruotsalaisella huonekaluliikkeellä, eli tee se itse, ja säästä selvää rahaa.

Toisin kun muilla alan sivuistoilla, meiltä voit tilata edullisesti lasit juuri sinulle käyvillä omilla mitoilla, joko noudettuna, toimitettuna tai jopa asennettuna. Otetaan esimerkiksi saunan lasiseinä, eikö olekkin helpompi rakentaa ensin mieleisesi sauna ja tilata sitten lasit omilla mitoilla, vai haluatko rakentaa saunasi valmiiden lasipalojen ympärille?

Sivustoltamme löydät ohjeet mittaamiseen ja asennuksiin. Lue ohjeet aina huolella ennen tilaamista, jokaisen tuotteen kohdalla on tarvittavat ohjeet, joilla onnistut tilaamaan juuri oikeanlaiset lasit oikeilla mitoilla. Jos olet epävarma mitoituksesta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilaamista.

Käytössäsi on myös lasien asennus- ja kuljetuspalvelu pk-seudulla. Eli kaiken minkä myymme, voimme myös asentaa, ja jos päätät tehdä asennukset itse, saat noudon tai kuljetuksen yhteydessä vielä asennusohjeet ja ammattilaisvinkit asennuksiin.  Neuvomme asennuksessa myös tilauksen jälkeen, joten et jää lasiesi kanssa yksin. :) Jos järjestät kuljetuksen itse, niin voimme pakata lasit kuljetusta varten.

Kokemusta Lasiverkkokaupasta lasialalta löytyy yhteensä yli 50 vuotta, joten tietotaitoa löytyy myös isoihin projekteihin. Voit tilata meiltä myös avaimet käteen -paketin, jolloin tulemme jo mittaus- ja suunniteluvaiheessa mukaan.

Toimitusajat riippuvat aina lasityypeistä, peruslaseilla voit saada toimituksen ja noudon jopa samalle päivälle, turvalasien ja erikoislasien toimitusaika on keskimäärin 2-3 viikkoa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos et ole varma mitä lasia tarvitset. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, livechatilla ja puhelimella.

Tervetuloa Lasiverkkokaupan palveltavaksi!