Pöytälasit

Pöydän tasonpäälle tulevat pöytälasit ovat yleensä normaalia 6mm kirkasta lasia, meiltä löydät myös värilliset  ja optiwhite -lasit. Pöytälasien reunat on aina kiiltoreunahiotut.

Miten valitset oikean pöytälasin

Pöytälasin valintaan vaikuttaa muutama asia, jotka sinun täytyy huomioida.

Pöydän sävy: Jos haluat tumman pöydän päälle suojalasin, niin silloin hyvä valinta on normaali 6mm kirkas lasi. Jos pöytäsi on taasen valkoinen, ja haluat että lasi ei muuta pöydän sävyä, niin silloin lasiksi kannattaa valita optiwhite -lasi. Optiwhite -lasissa ei ole normaalille lasille ominaista vihertävää sävyä.

Turvallisuus: Jos lasi tulee lapsiperheelle, niin silloin lasit kannattaa valita turvalasina, alla tietoja turvalaseista.

Turvalasit pöytälaseina

Lasiverkkokaupasta löydät myös turvalasista valmistetut pöytälasit, turvalaseja ovat karkaistu ja laminoitu lasi. Karkaistu lasi on huomattavasti kestävämpää, kuin normaali lasi, rikkoutuessaan karkaistu lasi menee pieniksi murusiksi (niinkuin auton sivulasit). Laminoitu lasi taasen on normaalia lasia, jonka tekee turvalliseksi kahden lasin välissä oleva laminointikalvo, rikkoutuessaan lasin palat jäävät kiinni laminointikalvoon ja eivät näin aiheuta vaaraa.

Pöytälasin tilaaminen lasiverkkokaupasta on helppoa ja nopeaa, alla olevista tuotteista löydät tarvittavat tiedot .
Lasiverkkokauppa toimittaa pöytälasit omilla mitoillasi.Tuotteet 1 - 9 / 12

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukko Luettelo

/ sivu
Aseta laskeva suunta

Tuotteet 1 - 9 / 12

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukko Luettelo

/ sivu
Aseta laskeva suunta