-

Toimitusehdot

 

Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ja sitoutuu niitä noudattamaan.
Toimitusehdot koskevat verkkokaupan tilauksia sekä soveltuvin osin kaikkia muitakin tilauksia. Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokauppatilauksissa.

 

Myyjä

Tuotteiden myyjänä toimii Lasinetti Oy (y-tunnus: 2346127-2).

Yhteystiedot:
Lasinetti Oy
Mikkelänkallio 18 A
02770 Espoo
puh. 010 32 44 353

email. info@lasiverkkokauppa.fi
www.lasiverkkokauppa.fi


TÄRKEÄÄ !
Tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi - tarkista myös roskapostikansio. Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, että tilaus ei ole rekisteröitynyt järjestelmäämme. Ota tällöin välittömästi yhteyttä meihin sähköpostitse info@lasiverkkokauppa.fi tai soittamalla kts. yhteystiedot.

 

Toimitus

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on ilmoitettu kunkin tuotteen kuvauksen yhteydessä.
Mikäli toimitusaika venyy tätä pidemmäksi esimerkiksi sesonkikiireiden vuoksi, pyrimme ilmoittamaan tästä asiakkaalle mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Toimitamme tuotteet asiakkaan valitsemaa toimitustapaa käyttäen. Rahtitoimitusta pääkaupunkiseudun ulkopuolelle käytettäessä toimitusaika on 1-2 viikkoa pidempi.

Varastoltamme noudettavaksi tilattuja tuotteita säilytämme kolme viikkoa, jonka jälkeen tuotteet voidaan hävittää. Tämä ei poista asiakkaan maksuvelvollisuutta. Tuotteiden pidemmästä varastoinnista sovittava erikseen.

 

Tilauksen peruminen ja palautukset

Mikäli haluat perua tilauksen ennen valmistusta, ota ystävällisesti yhteyttä myyntiimme välittömästi. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus - emme lunasta palautuneita lähetyksiä..

Tuotteilla on kuluttajansuojalain (6 luku, 15 §) mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, lukuunottamatta asiakkaalle yksilöityjä tai muita kuluttajansuojalaissa (6 luku, 16 §) mainittuja tuotteita.
Yksilöityjä tuotteita ovat mm. kaikki tuotteet, jotka on valmistettu asiakkaan mittojen mukaan.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja samanlaisessa kunnossa kuin se oli asiakkaalle toimitettaessa.
Tuotetta palautettaessa on palautettava myös kaikki tuotteen mukana seurannut materiaali.
Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista.

Käteisellä tai maksuajalla tehdyt tilaukset ovat sitovia. Jos tilaus jätetään noutamatta/maksamatta, on meillä oikeus siirtää maksun perintä laskutukseen/perintään ja periä tästä aiheutuvat kulut.


Noudatamme toiminnassamme yleistä, hyvää toimintatapaa, sähköisen kaupankäynnin pelisääntöjä sekä normaaleja kuluttajakauppaa koskevia lakeja

 

Kuluttajansuojalain mukainen peruutus- ja palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa.

 


Tuotetiedot ja -hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Hinnan sisältämä suomalainen arvonlisävero on ilmoitettu hintatiedon yhteydessä.

Emme vastaa virheistä tuotteiden tiedoissa ja kuvauksissa. Epäselvissä tapauksissa varmista asia meiltä etukäteen. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteita ja tietoja ilman eri ilmoitusta.
On asiakkaan itsensä vastuulla, hyväksyykö tuotteen korjatuin ehdoin ja tiedoin .

 

TUOTEKUVAT JA MUUT MATERIAALIT
Tuotekuvien ja muun materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat kuvien tai materiaalien tekijöille ja/tai Lasiverkkokauppa.fi:lle. Kuvat ovat esillä tekijöiden luvilla. Kuvien tai muun materiaalin kopiointi ja kaikki käyttö on kiellettyä ilman kirjallista lupaa Lasiverkkokauppa.fi:lta. Kaikki oikeudet pidetään.
Kuvat ovat havainnollistamista varten. Kuvissa esiintyvät värit ja värisävyt ovat mahdollisimman lähellä oikeiden tuotteiden värisävyjä. Mutta ne eivät aina vastaa täysin oikean tuotteen väriä tai värisävyä.

 

Viivästyskorko ja perintä

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on asiakas velvollinen maksamaan viivästyneelle summalle viivästyskorkoa korkolain mukaisesti.

Maksumuistutuksen lähettämisestä perimme aiheutuvina kuluina 5€. Mikäli laskua ei muistutuksesta huolimatta ole maksettu, siirrämme asian perintätoimiston käsiteltäväksi.

 

KOTIINTOIMITUS


Kun toimitustavaksi valitaan kotiintoimitus, asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen manner-Suomessa Oulun eteläpuolisella alueella.

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen pääsääntöisesti auton vierelle purettuna, mutta toimitukseen ei kuulu esimerkiksi tuotteen siirtäminen rakennuksen yläkertaan. Hankalien yhteyksien päässä toimitus voidaan tehdä rahtiterminaaliin tai vastaavaan.

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku on tuotteiden saapuessa vastaanottamassa, tarkistamassa ja kuittaamassa toimituksen.
Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Kuljetusyrityksen vahingoittaman tuotteen tilalle saatte uuden tuotteen.

Jos toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisesta aiheutuvat maksut peritään asiakkaalta.
Mikäli vastaanottajaa ei ole tavoitettu 7 vuorokauden kuluessa, palautetaan tavarat toimittajille ja aiheutuneet kustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Asiakas on velvollinen tarkistamaan tilattujen tuotteiden mitat ja painon ja valitsemaan sopivan toimitustavan. Jos pakettitoimitus valitaan suuremmille lähetyksille, emme ole velvollisia toimittamaan tilausta - asiakkaan tulee ottaa yhteyttä uuden toimitustavan sopimiseksi.

 

MITOITUS JA ASENNUSPALVELUT

Kun mitoituspalvelu on tilattu ja sovittu, on mitoitustilan oltava vapaana, mitoituskunnossa ja pinnat valmiina. Jos näin ei ole, mitat sovitaan asiakkaan tai asiakkaan edustajan kanssa. Ylimääräinen mitoituskäynti laskutetaan erillisenä työtehtävänä.

Asennushetkellä asennuspaikan on oltava vapaa ja asennuksen edellyttämässä kunnossa sekä valaistukseltaan, siisteydeltään, työturvallisuudeltaan yms. lain ja asetusten vaatimassa kunnossa.. Emme vastaa pinnoista emmekä pintojen alla olevista rakenteista emmekä näiden aiheuttamista vaurioista. Asiakas tai asiakkaan edustaja on velvollinen ilmoittamaan mahdollisista puutteista myös pintarakenteiden alla. Asiakas vastaa lupien ja viranomaismääräysten vaatimusten noudattamisesta. Asennus voidaan jättää tekemättä, jos asennuspaikalla on puutteita, jotka vaikuttavat turvallisuuteen tai materiaalien kestävyyteen.

Virhe-, vika- ja vahinkotilanteissa emme vastaa välillisistä kustannuksista. Havaituista puutteista ja virheistä on asiakkaan tai asiakkaan edustajan ilmoitettava viipymättä ja annettava mahdollisuus puutteen/virheen korjaamiseen kohtuullisessa ajassa. Emme korvaa asiakkaan aiheuttamia vaurioita.

 


HINNAT JA TUOTTEET
Tuotteet myydään sellaisenaan kuin ne ovat ja niiden hinnat löytyvät verkkokaupasta. Tuotekuvat ovat suuntaa antavia ja ne voivat poiketa myytävästä tuotteesta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskustannukset näkyvät kokonaisuudessaan tuotteen ostoskorissa, heti toimitustavan-/toimituspaikanvalinnan jälkeen.

Lasiverkkokauppa.fi ei ole vastuussa asiakkaan tekemien tilausten soveltuvuudesta eri rakennuskohteisiin. Asiakkaan vastuulla on varmistaa tuotteiden sopivuus sekä lakien ja rakennusmääräysten mukainen soveltuvuus rakennuskohteessa. Kaikista tuotteista ei ole kirjallisia asennus- ja hoito-ohjeita, tuotteet ovat pääsääntöisesti ammattikäyttöön. Jos olet epävarma tuotteiden soveltuvuudesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä.

 

TAKUU JA REKLAMAATIOT
Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, tulee asiakkaa ottaa välittömästi yhteyttä meihin, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta. Asiakkaan tulee tarkastaa tuote huolellisesti heti toimituksen tai noudon yhteydessä kuljetusvaurioiden varalta. Kuljetusvaurioista on reklamoitava välittömästi kuljetusyhtiölle sekä tarvittaessa dokumentoitava vauriot.


Takuun edellytyksenä on, että tuotteen asennusohjeita on noudatettu huolellisesti.

Takuuvastuu edellyttää, että tuotetta on käytetty valmistajan ja myyjän ohjeiden mukaisesti. Lasiverkkokauppa.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli on todennäköistä, että tuotteen huonontuminen tai vioittuminen on johtunut kuluttajan toiminnasta.

Aina ennen takuupalautusta asiakkaan on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme info@lasiverkkokauppa.fi , jonka jälkeen annamme lisäohjeita takuutoimenpiteitä varten.

TAKUU EI KATA:
- Tuotteen normaalin toistuvan käytön aiheuttamaa kulumista.
- Ylivoimaisten esteiden, kuten onnettomuuden, vaikutuksia.
- Käyttäjän tai kolmannen henkilön huolimattomuuden tai tahallisen teon vaikutuksia.
- Vikoja jotka ovat aiheutuneet pakkaukseen kulkeutuneiden vieraiden esineiden, hyönteisten, nesteiden tai voimakkaiden
luonnonolosuhteiden, kuten äärimmäisten lämpötilojen, vaikutuksesta.


YLIVOIMAINEN ESTE
Lasiverkkokauppa.fi:lla ei ole velvollisuutta ylittää niitä ylivoimaisia esteitä, joiden voidaan katsoa aiheuttavan viivästystä tai kokonaan estävän asiakkaan ja Lasiverkkokauppa.fi:n välisen sopimuksen täytäntöönpanon. Ylivoimaiseksi esteiksi katsotaan ne esteet, jotka ovat Lasiverkkokauppa.fi:n välittömän vaikutusvallan ulkopuolella. Joita voivat olla: tietoverkon toiminnan häiriöt, sähköverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, katastrofit, työtaistelutoimenpiteet ja lakot, tulipalot, mellakat, sota tai sodan uhka tai muut viranomaisten toimenpiteet.

 


Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7)
yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasiverkkokauppa.fi (Lasinetti Oy) ei palauta luottokorttiyhtiöiden tai pankin perimiä kuluja tilauksen peruuttamis tapauksissa.

 

Noudatamme Suomen Tasolasiyhdistys ry:n suosituksia ja ehtoja.

 Rekisteriseloste:

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lasinetti Oy
Mikkelänkallio 18 A
02770 Espoo

2. Rekisterin nimi

Lasinetti Oy:n asiakasrekisteri

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteiden hoito ja ylläpito sekä tutkimuksellinen yrityksen toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Rekisterin tietoja käytetään tiedottamiseen ja asiakkaan luvalla mahdollisesti markkinointitarkoituksiin Suomen lain mukaisesti. Tietoja käytetään myös väärinkäytösten seuraamiseen, selvittämiseen ja estämiseen.

4. Rekisterin tietosisältö ja tietolähteet

Rekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka käyttäjä antaa rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä tai myöhemmin päivittäessään tietojaan. Rekisteriin tallennetaan myös tieto käyttäjän sivustolla tekemistä toimenpiteistä. Sivuston käytöstä tallennetaan myös aika- ja päivämäärätiedot sekä käyttäjän verkkoon liitetyn koneen yksilöivät tunnistetiedot (IP-osoite).

5. Tietojen oikeellisuus

Rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti tarkista tietojen oikeellisuutta. Sivustolle sisäänkirjoittautuneella asiakkaalla on mahdollisuus tarkistaa, päivittää ja täydentää itse syöttämiään henkilötietoja. Asiakkaalla on henkilötietolain 26§:n mukainen oikeus tarkistaa hänestä tallennetut henkilötiedot paitsi em. tavalla omatoimisesti myös ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

6. Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan erillistä lupaa. Viranomaisen kirjallisesti tietoja vaatiessa voidaan tietoja luovuttaa viranomaisten käyttöön. Tietoja ei luovuteta Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu asianmukaisin salasanoin ja palomuurein. Rekisteriin on pääsy vain rekisterinpitäjän valtuuttamilla henkilöillä, jotka sitä työtehtäviensä hoitamiseksi tarvitsevat. Rekisterin käytöstä pidetään lokitiedostoa, johon jää merkintä kaikesta rekisterin käytöstä. Rekisterin tiedostot sisältävä palvelin sijaitsee Euroopan Unionin alueella asianmukaisesti lukitussa ja valvotussa tilassa.