Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilan lasit ovat tyylikäs ja samalla myös erittäin toimiva vaihtoehto perinteiselle laatoitukselle.

Keittiön välitilan lasit asennetaan työtason ja kaapiston väliin laatoituksen asemesta. Tyylikkyyden lisäksi lasin kiistaton etu on puhdistamisen helppous.

Laajasta värivalikoimastamme voit valita mieleisesi lasin jokaiseen makuun. Välitilan lasitusta suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon mahdollisuus sijoittaa pistorasiat ja valaisimet keittiön yläkaappien alapintaan näkymättömiin.

Välitilan lasit valmistetaan 4-6 mm karkaistusta turvalasista tai 4 mm normaalista taustamaalatusta lasista, käytämme aina lasin takapuolella turvakalvoa.

Jos lasissasi on paljon reikiä tai työstöjä, niin silloin kannattaa valita karkaistu lasi, joka on huomattavasti vahvempaa kuin normaali lasi.

Keittiön välitilan lasit on yleensä varustettu myös erillisellä turvakalvolla, joka ehkäisee välitilan lasin rikkoutuessa henkilövahingot.

Keittiön välitilan lasit ja värivaihtoehdot:

Läpikuultavat lasit: kirkas, satiini, savu, pronssi

Kokonaan peittävät lasit: valkoinen (vihertävä), pure white, satiinivalkoinen, beige, harmaa, keltainen, kirkas punainen, tumma punainen, lila, minttu, mokka, musta, oranssi, siniharmaa, sininen, vaalean harmaa, violetti, helmiharmaa, helmimusta. Lisäksi kaikki RAL-värikartan värit!

Peilit: kirkas, savu, pronssi

Tutustu tuotteisiimme alla ja tilaa tyylikkäät keittiön välitilan lasit!

Tutustu myös tuottesiin: Saunan lasiseinä, Liukuovet2 kohdetta

Taulukko Luettelo

/ sivu
Aseta laskeva suunta

2 kohdetta

Taulukko Luettelo

/ sivu
Aseta laskeva suunta